Mediumschap

Mediumschap

Special Life is de praktijk van medium en healer Marcel Voermans. Je kunt bij me terecht voor healings maar ook voor een cursus mediumschap. Ik volgde mijn opleiding voor mediumschap bij Jacky Schollaardt. Met het afronden van het 3e jaar kan ik nu zelf ook opleidingen voor mediumschap verzorgen.


Steeds meer mensen kunnen energie opvangen

Er zijn steeds hogere trillingswaarden en mensen worden steeds gevoeliger en vangen steeds meer op. Sommigen kunnen hier niet mee omgaan, anderen willen zich hier juist verder in ontwikkelen. Ik kan je hiermee helpen. Door meer uitleg over wat je opvangt en waarom, kun je leren om hier mee om te gaan en je eigen weg te kiezen in wat je er mee wilt doen en hoe je jouw mediumschap kunt vormgeven.


Jezelf verdiepen in het mediumschap

Ben jij hoogsensitief en wil je je meer verdiepen in het mediumschap? Wil je je verder ontwikkelen of wil je zelf mensen of dieren helpen? Neem dan contact met me op. Ik geef je graag meer informatie over de mogelijkheden.


De antwoorden op je vragen vind je zelf

In mijn praktijk voor healing kun je terecht met al jouw persoonlijke, spirituele en lichamelijke vragen en klachten. Ik help je verder met jouw persoonlijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Verwacht van mij geen antwoorden, ik help je met het vinden van antwoorden op je vraagstukken. Door het zelf te voelen, vind je zelf je antwoorden en kun je verder.


Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met me op.