Kuan yin healing

Kuan yin healing

Medium en healer Marcel Voermans maakt in zijn praktijk Special Life gebruik van het Kuan Yin healing systeem. Deze methode is begin jaren ‘80 door Kuan Yin geïntroduceerd.


Magnified healing

Kuan Yin Healing wordt ook wel magnified healing genoemd. Deze vorm van healing is heel krachtig, het werkt op diepe niveaus. De heling heeft als doel om alle auralagen te helen en in balans te brengen. De chakra’s worden in balans gebracht en blokkades in de energiebanen worden opgeheven.


Energetische reiniging

Special Life gebruikt kuan yin healing niet alleen voor mensen. Deze methode is ook geschikt om huizen en plaatsen energetisch te reinigen. Voel je je niet prettig thuis, bijvoorbeeld in bepaalde ruimtes, dan kan het zijn dat er negatieve energie is blijven hangen. Deze energie kan zelfs zorgen voor lichamelijke klachten. Door de energetische reiniging verdwijnt de negatieve energie om plaats te maken voor positieve en voel jij je weer prettig.


Doordat de kuan yin methode gebruik maakt van de hoogste bron is dit een hele krachtige methode. Zelfs een behandeling op afstand behoort hierdoor tot de mogelijkheden.


Wil je meer informatie over deze vorm van healing of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden. Je kunt me bereiken op telefoonnummer 06-83774798 of stuur een mailtje naar info@special-life.nl.

De Kuan Yin healing kan gebruikt worden voor:


Genezing

Verhoging van de energie

Versterking van het immuunsysteem

Vergroten van het bewustzijn

Bescherming

Minder stress

Meer innerlijke rust