Behandeling op afstand

Behandeling op afstand

In zijn praktijk Special Life helpt medium en healer Marcel Voermans mensen met hun persoonlijke ontwikkeling. Dit kan in de praktijk maar ook behandeling op afstand is mogelijk.


Inloggen op jouw aura

Behandeling op afstand vindt plaats via de telefoon. Ik log dan in op jouw energie, je aura. Dit gebeurt alleen wanneer jij hier nadrukkelijk toestemming voor geeft. Het enige wat ik nodig heb voor een behandeling op afstand, is je naam, geboortedatum en de plaats waar jij je bevindt. Wanneer je je in een grote plaats bevindt, dan is het prettig om te weten of er nog meer mensen zijn met dezelfde naam. Bij een behandeling op afstand kan ik bijvoorbeeld een chakra healing doen.

Wat is een chakra healing

Chakra's zijn de energiecentra op de kruispunten van energiebanen in je lichaam. Een chakra healing is een reiniging van je hele energiesysteem. Het helpt om de energiebanen beter te laten doorstromen. Hierdoor ben je beter in verbinding. Met je omgeving maar ook met jezelf. Blokkades in je energiebanen worden opgespoord en verholpen waardoor je energie weer kan doorstromen.


Andere soorten healings

Naast behandeling op afstand kun je ook bij me terecht voor:

Kuan Yin healing

Blu-E healing

Donor healing

Reconnection healing

Energetische huisreiniging

Mediumschap

Massage


Heb je klachten of heb je persoonlijke vragen waar je tegenaan loopt in je leven? Neem dan contact met me op. Ik help je graag verder. Indien gewenst maken we een afspraak voor een healing of reading, op afstand of in mijn praktijk in Ysselsteyn Limburg.