Praktijk voor healing

Special Life is een praktijk voor healing en reading in Ysselsteyn Limburg. Hier kun je terecht met persoonlijke en lichamelijke vraagstukken en klachten. Marcel Voermans geeft in zijn praktijk voor healing hulp bij persoonlijke ontwikkeling.

 

Inloggen op jouw aura

Tijdens de behandeling geef ik energie door. Ik log in op jouw energie, in jouw aura. Hierbij krijg ik hulp van boven. Jouw gidsen en begeleiders komen door en helpen mij om jou inzichten te geven om je eigen levensvragen te beantwoorden. Blokkades in je energiebanen kunnen worden opgeheven waardoor jouw lichaam zichzelf kan genezen. Soms zitten deze blokkades op andere plekken dan waar jij klachten ervaart.

Je vindt zelf de antwoorden op je vragen

Ik geef je geen antwoorden op jouw vragen. Ik help en begeleid je in jouw zoektocht naar de antwoorden. Door je te verbinden met de energie uit het universum kom je op een hoger niveau. Ik laat jou je eigen antwoorden geven. Door het zelf te voelen, komt ook de emotie vrij en kun je verder.

 

Zuiver werken

In mijn praktijk voor healing vind ik het belangrijk om zuiver te werken. Dit betekent bijvoorbeeld dat ik niet bij je inlog zonder toestemming. Het betekent ook dat ik me aan bepaalde richtlijnen houd en dat mijn motieven zuiver zijn. Ik heb mijn praktijk voor healing om andere mensen te helpen. Zuiver werken is ook nodig om de hulp van boven te behouden.

 

Ik maak in mijn praktijk gebruik van de Kuan yin healing methode. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je direct een afspraak maken? Neem dan contact met me op.