Reconnective healing

Reconnective healing

Special Life is de praktijk van medium en healer Marcel Voermans. Je kunt hier terecht met verschillende vraagstukken en klachten op persoonlijk, spiritueel of lichamelijk gebied. Afhankelijk van jouw vraag zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Een daarvan is de reconnective healing.


Weer in contact met je eigen ziel

Tijdens een reconnective healing breng ik je in contact met je eigen ziel. We komen steeds verder af te staan van onze ziel. Nog voor onze geboorte kiezen we zelf welke lessen we in ons leven hier willen leren. Toch drijven we steeds verder weg. Tijdens een reconnective healing maak je weer connectie met je ziel en met het universum. Zo kom je weer terug bij de kern en ben je weer in balans.


Activeert lichaam en geest

Doordat het lichaam weer in contact komt met de ziel wordt ook het zelfgenezend karakter van het lichaam geactiveerd. Ook bij lichamelijke klachten is deze manier van healing een goede behandelmethode. Lichaam en geest worden met deze methode weer geactiveerd.


Meer informatie

Wil je meer informatie over reconnective healing of over mediumschap in het algemeen? Neem dan gerust contact met me op. Ik beantwoord graag al jouw vragen. Heb je geen vragen maar wil je direct een afspraak inplannen? Neem ook dan direct contact met ons op. Praktijk Special Life is bereikbaar op telefoonnummer 06-83774798 of stuur een mailtje naar info@special-life.nl. Je kunt ook een bericht sturen via het contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.