Reconnection healing

Reconnection healing

Bij Praktijk Special Life van medium en healer Marcel Voermans kun je terecht voor een reconnection healing.


Verbonden via axiatonale lijnen met het universum

De reconnection healing bestaat altijd uit twee sessies. Tijdens deze healing wordt je weer verbonden met het universum en de energie om ons heen. Ons lichaam was oorspronkelijk verbonden met het universum maar in de loop der tijden zijn we hiervan losgeraakt. Met een reconnection healing worden axiatonale lijnen aangebracht zodat je gebruik kunt maken van de unieke trillingsniveaus en frequenties. Door de totstandkoming en activatie van deze nieuwe lijnen wordt licht en informatie uitgewisseld tussen ons diepste wezen en het universum.

Het verschil met reconnective healing

Reconnection is iets anders als een reconnective healing. Het verschil zit in de intensiviteit. Reconnective healing is gericht op genezing. Lichamelijk, mentaal of emotioneel en op verschillende niveaus. Bij reconnection gaat het om het tot stand brengen van een vernieuwd verbinding met het universum. Het wordt wel aangeraden om voor de reconnection eerst een paar reconnective healing sessies te volgen. De reconnection is een eenmalige gebeurtenis, als de connectie eenmaal tot stand is gekomen dan blijft deze bestaan.


Meer informatie

Wil je meer informatie over reconnection en reconnective healing en wil je weten of het iets voor jou is? Neem dan contact met me op. Ik vertel je er graag meer over. We kunnen dan meteen een afspraak inplannen. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06-83774798. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@special-life.nl of maak gebruik van het contactformulier.