Praktijk voor healing

Praktijk voor healing

Special Life is een praktijk voor healing en reading in Ysselsteyn Limburg. Hier kun je terecht met persoonlijke en lichamelijke vraagstukken en klachten. Ook voor traumaverwerking kun je bij mij terecht.

Dit doe ik met behulp van Holistische EMDR.

In mijn praktijk voor healing, biedt ik ook hulp bij persoonlijke ontwikkeling.


Inloggen op jouw aura

Tijdens de behandeling geef ik energie door. Ik log in op jouw energie, in jouw aura. Hierbij krijg ik hulp van boven. Jouw gidsen en begeleiders komen door en helpen mij om jou inzichten te geven om je eigen levensvragen te beantwoorden. Blokkades in je energiebanen kunnen worden opgeheven waardoor jouw lichaam zichzelf kan genezen. Soms zitten deze blokkades op andere plekken dan waar jij klachten ervaart.

Je vindt zelf de antwoorden op je vragen

Ik geef je geen antwoorden op jouw vragen. Ik help en begeleid je in jouw zoektocht naar de antwoorden. Door je te verbinden met de energie uit het universum kom je op een hoger niveau. Ik laat jou je eigen antwoorden geven. Door het zelf te voelen, komt ook de emotie vrij en kun je verder.


Holistische EMDR

Wat is dat, holistische EMDR??

EMDR betekent; Eye Movement, Desensitisation and Reprocessing.

EMDR is een zeer eenvoudige behandelmethode om nare ervaringen te verwerken, zoals een schokkende of eenzame ervaring die in het gevoel een nadrukkelijke rol blijft spelen.

Met een EMDR sessie kan worden bereikt wat anders jarenlange verwerking kan kosten of een continue psychische druk blijft geven zoals een overval, mishandeling, een tragisch ongeval, plotseling overlijden, verstikkingsdood, verkrachting, scheiding, langdurig pesten, verwaarlozing, angsten, diepe teleurstelling, vernedering, afwijzing enzovoort.  

De meeste mensen hebben wel iets meegemaakt dat (onbewust) invloed heeft op je stemming, gedrag of levensgeluk. Zowel van recente gebeurtenissen, als van vele jaren terug. Een trauma hoeft men zich niet bewust te zijn. Nare ervaringen, ook uit de babytijd, kan levensvreugde en zelfvertrouwen nu nog sterk beïnvloeden. 

Een EMDR sessie wordt zittend gedaan. Het duurt bij volwassenen tussen de 90 minuten en 2 uur. Dit is bij iedereen anders en is van te voren niet te plannen. Ik zal je laten terugdenken aan de gebeurtenis: de beelden, gevoelens en gedachten. Door links-rechts bewegingen met de ogen, handen, of door een klikgeluid, worden deze gedachten, beelden en gevoelens stap voor stap losgekoppeld en vervangen door gewenste beelden en overtuigingen. Ook blokkades die zich vast hebben gezet in het lichaam worden losgekoppeld.

Holistische EMDR kan ook toegepast worden bij kinderen vanaf 0 jaar bijvoorbeeld huilbaby’s en bij dieren.

Bij kinderen en dieren duurt een behandeling 15 tot 30 minuten.

Holistische EMDR voor volwassenen 90 minuten € 75,- (elk kwartier langer komt er € 7,50 bij)

Voor kinderen en dieren € 25,-


Zuiver werken

In mijn praktijk voor healing vind ik het belangrijk om zuiver te werken. Dit betekent bijvoorbeeld dat ik niet bij je inlog zonder toestemming. Het betekent ook dat ik me aan bepaalde richtlijnen houd en dat mijn motieven zuiver zijn. Ik heb mijn praktijk voor healing om andere mensen te helpen. Zuiver werken is ook nodig om de hulp van boven te behouden.


Ik maak in mijn praktijk gebruik van de Kuan yin healing methode. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je direct een afspraak maken? Neem dan contact met me op.